opdrachtgevers

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met verschillende opdrachtgevers mogen samenwerken.
Een greep uit mijn klantenkring:

Uitgeverij van Wijland – uitgever van onder meer het Larens Journaal, onafhankelijk tweewekelijks magazine over de gemeente Laren dat huis-aan-huis verspreid wordt in Laren.

Lifestyle Almere – glossy lifestylemagazine van, voor en door Almeerders, dat vier keer per jaar verschijnt in een oplage van meer dan 10.000 exemplaren en op ruim 450 leeslocaties in Almere te vinden is.

Perron 11 – originele, hippe en eigenzinnige behangontwerpen en muurstickers.

Vioolles Almere – vioolles in Almere volgens de Suzuki-methode (voor kinderen vanaf 3 jaar) en op de traditionele manier (voor kinderen en volwassenen).

Fysiotherapie voor Musici – fysiotherapiepraktijk in Leiderdorp gericht op beroeps- en amateurmusici met (lichamelijke) klachten bij het bespelen van hun instrument.

Niels Harder – goochelaar, entertainer en komiek met een hilarische show waarin magie en humor hand in hand gaan. Bekend van onder meer AVROTROS Zapp De Magische Winkel, Bananasplit en de Uri Geller Show.

Hanel Watersport – watersportbedrijf uit Lelystad voor (maatwerk) rvs scheepsbeslag, AIS-systemen en duizenden andere watersportartikelen.

JIJ Vastgoedonderhoud – onderhoudsbedrijf uit Almere, gespecialiseerd in mutatieonderhoud, schilderwerk, behangen, verbouwingen en renovaties.

Bindinc. – custom mediabedrijf, uitgever van onder meer de programmagidsen Avrobode, Televizier, KRO Magazine en TV Film.

BabyDump – babyspeciaalzaak met vestigingen door heel Nederland.

Koninklijke Saan – logistiek dienstverlener met specialisme industriële verhuizingen, kraanverhuur, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten en opleidingen.

Intermediair – carrièreplatform voor hoogopgeleiden.

POSG – specialist in loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit voor overheidsorganisaties en politieke bestuurders.

Koningswerk Communicatie – communicatieadviesbureau in Utrecht.

Degofin – verantwoorde kredietverstrekking op maat.