reacties

Hieronder vind je reacties van opdrachtgevers en van mensen die ik voor reportages heb geïnterviewd.

Wat klanten zeggen over mijn teksten

“Nathalie schrijft sinds 2008 voor het Larens Journaal. Zij interviewt iedere twee weken een inwoner van Laren voor een vaste rubriek in ons magazine. De reacties op haar werk van zowel de geïnterviewden, de lezers als de uitgever zijn zeer positief !” – Gertjan Martens, directeur Uitgeverij van Wijland BV.

“Nathalie begrijpt wat wij willen vertellen. Ze kan zich inleven in de doelgroep waardoor de teksten spreken. Ze is flexibel en altijd bereid mee te denken.” – Nicole de Vogel, Baby-Dump BV.

“Nathalie heeft een passie voor tekstschrijven, of het nu gaat om interviews of andere teksten voor relatie- en personeelsmagazines, persberichten, newsletters of product- en bedrijfsinformatie: zij vindt daarvoor de juiste stijl en toon. Ze is grammaticaal zeer sterk en heeft een vlotte pen, waardoor haar teksten zeer prettig lezen.” – Marijke Stolk, hoofd marketing & communicatie Koninklijke Saan BV.

 

Wat geïnterviewden zeggen over mijn teksten

“Ik ben heel erg blij met de tekst. Leek heel erg veel op wat ik zelf in gedachten had. Ik zie het Larens Journaal graag tegemoet en ik vond het leuk om met u samen te werken!” – Willem Jan van den Berg, Roses at Home.

“De tekst is perfect. Er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden. Dankjewel voor de promotie.” – Patty de Wit, organisator Kleinkunstfestival Laren.

“Bedankt voor het concept. Wat een goed beeld van Henk en zijn werk. Ik hoop dat iedereen dit met net zoveel plezier leest als ik.” – Benedita Cocheno, strategisch communicatieadviseur BEL-combinatie, naar aanleiding van een interview met BOA Henk van Mispelaar.

“Nathalie, ik probeer jouw werk in één woord te beschrijven: fan-tas-tisch! Je bent een vakvrouw in hart en nieren; ik heb vele positieve reacties mogen ontvangen op het “goochel”artikel in het Larens Journaal. Ik zal je zeker aanbevelen als er ergens tekst moet worden geproduceerd omdat jij een boodschap perfect weet te vertalen. Verheug me op onze volgende samenwerking.” Niels Harder, Weirdo of Wonder, komisch illusionist/goochelaar.

“Wat een leuk stuk heb je geschreven. Ben er erg blij mee, dank!” – Thomas de Groen, Hands Off My Chocolate.

“Nathalie, een hele goede tekst. Wij vinden ons er goed in terug. Een hele goede prestatie van je. Dank je wel.” – Hans en Marianne Houtkamp, kunstenaars.

“Nogmaals wil ik je bedanken voor het prettige gesprek op het terras van Mauve. Knap van je om de inhoud van dat gesprek zo correct weer te geven in een leuk leesbaar stukje. Ik heb dan ook geen aan- of opmerkingen, alleen waardering.” – Ton Verver,  bestuurslid Stichting Vrienden van de Larense Beiaard en vrijwilliger bij Theodotion.

“Het is een leuk verhaal geworden, bedankt voor het laten lezen. We hebben er met genoegen aan meegewerkt, de herten en ik.” – André Steijvers, beheerder hertenkamp.

“Hi Nathalie, heel leuk stukje! Top!” – Erik de Zwart, radiopresentator.

“Wat heb je er een ontzettend leuk stuk van gemaakt! Je hebt echt heel goed verwoord hoe ik mijn werk doe en wat ik belangrijk vind.” Marleen Verspoor, Nalatenschapsdossier en boedelbegeleiding.

“Mooi geschreven Nathalie, precies zoals het is!!! Ik heb het als zeer prettig ervaren en je voelt goed aan waar onze knelpunten zitten en dat is prima verwoord. Wij zijn je veel dank verschuldigd.” – Peter Versteeg, Parkinson Café Laren

“Dank voor het leuke schrijven. Zo snel als je pen ging… zo goed staat het erin! Zoveel positieve reacties op het artikel, Nathalie! En dat is ook een compliment aan jou!” – Astrid Cattel, de Acteerwinkel.

“Wat heb je dat goed verwoord. Echt top.” – André Lammers, directeur basisschool De Scheper in Laren.

“Hartelijk dank voor jouw compilatie van al mijn woorden. Knap werk!!” – Wijnand Blok, gitaarleraar.

“Mijn complimenten voor de snelle verwerking van het interview. Het is een prima stukje geworden en ook hele leuke foto’s. Daar ben ik extra blij mee. ik ga ze zeker nog een keer gebruiken. Dankjewel voor het gezellige gesprek. Ik wacht met plezier het Larens Journaal van de komende week af.” – Paula Pietersen-Teunisse, locatievoorzitter Stichting Vier het Leven.

“Helemaal niets op aan te merken of te corrigeren, chapeau voor het op een dergelijke manier comprimeren van mijn verhaal.” – Jack de Lange, Steunpunt Gastsprekers Kamp Westerbork.

“Bedankt voor het concept. Het ziet er goed uit. De tekst doet recht aan het gesprek. Mijn complimenten!” – Job de Bruijn, predikant in Laren.

“Wat is het een leuk stuk geworden in het Larens Journaal! Veel dank, wij zijn er erg blij mee!” – Alexandra van Doorne, supportersgroep Young Singer.

“Uitstekend werk! Ik kan niet anders zeggen. Meestal moet ik heel wat verbeteren in een artikel, maar dit is helemaal oké! Hartelijk bedankt voor al je werk. Je bent een hele goede journalist!” – Trudy Joling, Davis counselor bij Keerpunt, praktijk voor dyslexie.