tekstschrijver

Een goede tekst zit niet alleen grammaticaal juist in elkaar. Een goede tekst is gericht op  de doelgroep, is duidelijk, leest lekker en houdt de aandacht van de lezer vast.

Meer klanten met een pakkende tekst

Als je een product wilt promoten of op zoek bent naar nieuwe klanten, is een pakkende tekst cruciaal. Met de juiste boodschap kun je potentiële klanten overtuigen juist jouw product te kopen of jouw dienst in te schakelen. Vind je het schrijven van teksten lastig of heb je er zelf geen tijd voor? Ik neem je het werk graag uit handen. Zo houd jij tijd over om je te richten op de dingen waar jij goed in bent of die je wél leuk vindt om te doen!

Tekstschrijver voor diverse teksten

Ik heb ruime ervaring met het schrijven van allerlei soorten teksten, zoals:

Mijn specialiteit als tekstschrijver: interviews

Interviews afnemen en naar aanleiding daarvan een verhaal op papier zetten: dat is mijn specialiteit. Ik ben van nature nieuwsgierig en enorm geïnteresseerd in mensen. Ik luister graag naar wat jij (of je klant, leverancier, collega, medewerker of wie dan ook) wil vertellen, waar je voor staat, wat je drijfveer is en vooral ook waarom dat zo is. Dat levert altijd leuke gesprekken op – met als eindresultaat een lekker leesbare tekst.

Tekstcorrectie en redactie

Heb je zelf een tekst geschreven, maar vind je het fijn als iemand anders er nog een keer een kritische blik op werpt en de puntjes op de i zet? Ook dan kun je mijn expertise inschakelen. Ik corrigeer, schrap overbodige woorden of zinnen en verander de volgorde van de tekst net zolang tot er een correct en goed leesbaar verhaal op papier staat.

Als je in zee gaat met mij als tekstschrijver, dan ben je verzekerd van:

  • een tekst die aan jouw wensen en eisen voldoet;
  • een inhoudelijk correcte tekst, omdat ik me graag verdiep in jou, je bedrijf en je doelgroep;
  • een tekst die lekker leest en is afgestemd op jouw doelgroep;
  • een deadline die gehaald wordt: afspraak is afspraak.

Meer weten over mijn teksten?

Bekijk hier voorbeelden van mijn teksten of neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met mij op! Een keer kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee kan natuurlijk ook. Wanneer zien we elkaar?