magazines en personeelsbladen

Magazines

Wil je je klanten regelmatig informeren over ontwikkelingen in je organisatie? Heb je nieuwe producten of diensten en wil je je klanten daarvan op de hoogte brengen? Wil je in beeld blijven bij bestaande klanten of juist in beeld komen bij potentiële opdrachtgevers? Dat kan via je (bedrijfs)magazine.

Veel werk? Ik kan je helpen bij de realisatie. Interviews, reportages, nieuwsberichten: het zijn verschillende soorten artikelen die je in je bedrijfsmagazine kunt opnemen. Of wat dacht je van vaste rubrieken, die je magazine herkenbaar maken? Ik schrijf ze graag voor je!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Personeelsbladen

Met een personeelsblad informeer je niet alleen de medewerkers in je organisatie over nieuws en achtergronden, het is ook een middel om meer draagvlak te creëren. Behalve nieuws uit de organisatie en actualiteiten uit de branche kun je in je personeelsblad ook medewerkers in beeld brengen en klanten aan het woord laten.
Heb je geen tijd om regelmatig artikelen te schrijven voor je personeelsblad? Schakel dan een professioneel tekstschrijver in. Of je nu één artikel wilt laten schrijven of alle teksten voor je personeelsblad, ik neem je het werk graag uit handen. Heb je inspiratie nodig voor onderwerpen voor je personeelsblad? Dan kun je dit werk ook aan mij overlaten. Ik denk graag mee met jou en je organisatie!

Magazines en personeelsbladen: van A tot Z

Indien gewenst kun je ook de hele coördinatie, redactie en productie van je magazine of personeelsblad aan mij uitbesteden. Ik heb ruime ervaring op dit gebied en veel connecties in de communicatiebranche. Ik werk samen met een aantal betrouwbare en creatieve fotografen, illustratoren, vormgevers en drukkers. Samen maken wij van jouw bedrijfsmagazine of personeelsblad het communicatiemiddel dat precies bij jouw organisatie past!

Liever toch (nog) geen magazine of personeelsblad?

Vind je het uitbrengen van een bedrijfsmagazine of personeelsblad (nog) een stap te ver? Denk dan eens aan het periodiek versturen van een nieuwsbrief. Ook daarbij help ik je graag.