nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn er in twee varianten: de digitale nieuwsbrief (of e-mailnieuwsbrief) en de gedrukte nieuwsbrief. De voordelen van een digitale nieuwsbrief zijn:

  • Een digitale nieuwsbrief is snel;
  • Het maken en versturen van een digitale nieuwsbrief is goedkoop;
  • Je kunt een digitale nieuwsbrief relatief eenvoudig zelf realiseren met gratis software zoals MailChimp.

 Waarom nieuwsbrieven?

Het versturen van een nieuwsbrief is vaak een goed idee. Immers:

  • Je nieuwsbrief zorgt ervoor dat je in beeld blijft bij je bestaande klanten, zodat ze ook later weer bij je terugkomen;
  • Met je nieuwsbrief kun je aan potentiële klanten laten zien wie je bent en wat je doet, zodat ze de volgende keer dat ze iets nodig hebben, als eerste aan jou zullen denken.

Je nieuwsbrief uitbesteden aan GrusGrus

Heb je geen tijd om regelmatig een nieuwsbrief te schrijven? Schakel dan GrusGrus Tekstproducties in. Ik heb zeer ruime ervaring met het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven. Samen bespreken we eerst je wensen. Daarna ga ik voor je aan de slag. Ik houd interviews, ga op zoek naar informatie en schrijf teksten. Wil je het samenstellen en eventueel versturen van je nieuwsbrief ook aan mij uitbesteden, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op over de mogelijkheden!

Regelmatig teksten voor je nieuwsbrieven met de Nieuwsservice

Wil je regelmatig mijn diensten inschakelen voor het schrijven van je nieuwsbrief? Denk dan eens aan de GrusGrus Nieuwsservice. Voor een relatief klein bedrag ontvang je elke maand een nieuwe tekst, die je kunt gebruiken voor je website, magazine of nieuwsbrief. Lees hier meer over de GrusGrus Nieuwsservice.