nieuwsservice

GrusGrus Nieuwsservice: elke maand een nieuwe tekst

Zeg eens eerlijk: hoe zit het met de actualiteit van de teksten op je website? Is de informatie helemaal up-to-date? Of is er al maanden hetzelfde te vinden en dateert je nieuwste nieuwsbericht ook alweer van een paar weken geleden?
En het versturen van nieuwsbrieven, kom je daar eigenlijk wel aan toe? Als ondernemer gaat je aandacht uiteraard vooral uit naar je ‘core business’. En het schrijven van artikelen is wel het laatste waar je tijd voor hebt. Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je!

De GrusGrus Nieuwsservice

Met de GrusGrus Nieuwsservice krijg je elke maand een nieuwe tekst, die je voor tal van doeleinden kunt gebruiken. Voor je website, je nieuwsbrief, of voor social media. Samen bepalen we het onderwerp van de tekst en daarna ga ik voor je aan het werk. Wil jij je klanten ook regelmatig voorzien van up-to-date informatie, zonder allerlei gedoe? Dan is de Nieuwsservice echt iets voor jou!

Wat biedt de GrusGrus Nieuwsservice jou?

  • Elke maand krijg je een tekst van ca. 350 woorden over een onderwerp naar keuze.
  • Een interview met een klant, een promotioneel artikel voor een product of dienst of een informatieve tekst: de keuze is aan jou!
  • De tekst kun je inzetten voor welk communicatiemiddel je maar wilt.

Wat kost die Nieuwsservice?

Voor een vast tarief van slechts € 85,- per maand (exclusief btw) ontvang je elke maand een tekst van ongeveer 350 woorden. Wil je vaker of juist minder vaak een artikel ontvangen, of heb je andere wensen? Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Probeer de GrusGrus Nieuwsservice nu uit!

Je kunt de Nieuwsservice maandelijks aanvragen en indien gewenst ook weer opzeggen. Je zit dus helemaal nergens aan vast. Wil je de Nieuwsservice eenmalig en (uiteraard) geheel vrijblijvend een keer uitproberen voor een nóg aantrekkelijker bedrag? Neem dan nu contact met mij op, dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag!