tekstcorrectie en redactie

Niets komt zo onprofessioneel over als een zakelijke tekst vol taal- en spelfouten. Heb je zelf een tekst geschreven, maar twijfel je aan de juiste spelling? Vind je het prettig als iemand anders nog een keer kritisch naar je tekst kijkt en de puntjes op de i zet? Of loopt je tekst niet helemaal lekker en zoek je iemand die je stuk waar nodig herschrijft? En hoe zat het ook alweer met die grammaticaregels?

Corrigeren en redigeren van teksten

Ook voor tekstcorrectie- en redactiewerkzaamheden kun je bij mij terecht. Ik verbeter, schrap overbodige woorden of zinnen en wijzig de volgorde van de alinea’s net zolang tot er een duidelijk en correct verhaal op papier staat. Zodat de tekst op je website, in je folder, brochure of nieuwsbrief tiptop in orde is!

Tekstcorrectie en redactie: snel, grondig en foutloos

Het corrigeren en redigeren van je tekst pak ik secuur en grondig aan. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Daarnaast werk ik snel en houd ik me uiteraard aan de afgesproken deadline. Afspraak is afspraak!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het laten corrigeren en redigeren van je tekst, of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan snel contact met me op!