zakelijk Facebook

Heb jij ook een zakelijke Facebookpagina? Dan ben je niet de enige. Steeds meer bedrijven zijn actief op Facebook. En dat is niet voor niets, want Facebook biedt ondernemers veel voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat je bedrijfswebsite hoger scoort in Google als je Facebook op de juiste manier inzet? Maar hoe val je met je zakelijke Facebookpagina nu op tussen al die duizenden andere pagina’s? Ik help je daar graag bij.

Voordelen van een zakelijke Facebookpagina

Behalve het voordeel dat ik hierboven heb genoemd, kun je nog veel meer profijt hebben van het zakelijk gebruik van Facebook. Om je een idee te geven volgen hier een paar voorbeelden:

  • Je kunt Facebook eenvoudig (en relatief goedkoop) inzetten voor promotieactiviteiten en het aankondigen van evenementen;
  • Via Facebook kun je heel snel foto’s, video’s en nieuwsberichten delen met je doelgroep;
  • Met Facebook kun je snel nieuwe contacten leggen en een netwerk opbouwen;
  • Berichten op Facebook kunnen zorgen voor extra traffic naar je website;
  • Dit alles kan weer leiden tot meer verkoop;
  • En last but not least: Facebook is ook gewoon heel erg leuk…

… dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Aan de slag met Facebook

“Ja, dat zal allemaal wel”, hoor ik je denken. “Maar ik heb geen flauw idee hoe en waar ik moet beginnen. Bovendien heb ik helemaal geen tijd om regelmatig berichten te plaatsen.” Dan heb ik nu goed nieuws voor je. Ik help je namelijk graag met je werkzaamheden rondom je zakelijke Facebookpagina. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van zakelijke Facebook-accounts en de inzet van Facebookmarketing.

Facebookstrategie en Facebookmarketing

Als je wilt kan ik je ook advies geven over je zakelijke Facebookstrategie, waarin onder meer de doelstellingen van je aanwezigheid op Facebook aan de orde komen. Ik stel onder meer een plan van aanpak op. En heb je zelf geen zin of tijd om je Facebookpagina te onderhouden, dan kun je dit ook aan mij uitbesteden. Voor een relatief klein bedrag per maand zorg ik ervoor dat er regelmatig interessante berichten op je Facebookpagina worden gepost. Wil je nog een stapje verder gaan op Facebook, bijvoorbeeld door te adverteren? Ook daarbij adviseer ik je graag.

Meer weten over zakelijk Facebook?

Vraag gerust naar de mogelijkheden!